Spelen & Activiteiten

Gedurende de dag wordt er bij de Vrolijke Snoetje natuurlijk lekker veel gespeeld. Dit kan zowel vrij spel zijn als een georganiseerde activiteit. Er is voldoende speelgoed aanwezig voor de verschillende ontwikkelingsfasen van de kinderen en het aanbod van speelgoed zal regelmatig variëren of vernieuwen, zodat er uitdaging blijft in het speelgoed.

 

Voorbeelden van binnenspel zijn zingen, muziek luisteren of maken, (voor)lezen, puzzelen, knutselen, kleuren, kleien, bouwen, spelen in de poppenhoek of in het keukentje, etc.

 

Ook spelen we regelmatig buiten. In de buurt zijn verschillende kleine speeltuintjes en er is een kleine kinderboerderij. Daarnaast is de tuin buiten ook volledig afgeschermd, zodat er veilig buiten in de eigen tuin kan worden gespeeld.

 

Thema’s

Bij de Vrolijke Snoetjes komen er door het jaar heen diverse thema’s aan bod waar ook de (georganiseerde) activiteiten bij aan zullen sluiten. Zo wordt er stil gestaan bij alle seizoenen en wat er bij de diverse seizoenen hoort. Ook feestdagen zoals Pasen, moederdag, vaderdag, Sinterklaas en Kerst komen voorbij. Bij het aanbieden van thema’s en activiteiten wordt er rekening gehouden met de ontwikkelingsfase en de belevingswereld van het kind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden:

 

Maandag: 07.30 - 19.00

Dinsdag 07.30 - 19.00

Woensdag : 07.30 - 19.00

Donderdag: 07.30 - 19.00

Vrijdag: 07.30 - 19.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Andere tijden in overleg mogelijk