Over mij

Mijn naam is Chantal Martens en ik ben 24 lentes jong.

Sinds oktober 2014 woon ik samen met Jeroen in

Zwammerdam. Hij is 28 jaar en werkzaam als

mbo-docent bedrijfseconomie. Ook woont ons

(kleine) hondje Chubby bij ons en inmiddels is ook

katje Loekie erbij gekomen.

 

Oorspronkelijk kom ik uit Limburg en tijdens mijn

opleiding voor pedagogisch medewerker

kinderopvang heb ik 4 jaar in Eindhoven gewoond.

In 2014 ben ik succesvol gediplomeerd. Tijdens mijn

opleiding heb ik vier jaar lang, drie dagen in de week,

stage gelopen bij verschillende kinderdagverblijven.

Zo heb ik ervaring opgedaan in de leeftijdsgroepen

0-2 jaar, 2-4 jaar, 3-4 jaar, 4-12 jaar en de peuterspeelzaal. Daarnaast ben ik op buitenlandstage geweest naar Zuid-Afrika, waar ik heb gewerkt in verschillende kinderdagverblijven in de townships. Bovendien heb ik tijdens mijn stages en werk ervaring opgedaan met de VVE-programma's Puk & Ko en Piramide, waardoor ik themagericht kan werken.

 

De kinderen hebben bij mij altijd op nummer één gestaan. Dat is ook een van de redenen waarom ik mijn eigen gastouderopvang aan huis ben gestart: veel persoonlijke aandacht voor elk individu. Ik wil kunnen inspelen op de wensen en behoeften van het kind en de ouders en hierbij biedt een kleinschalige en huiselijke omgeving voor mij de ideale oplossing.

 

Over Chubby

Chubby is ons hondje, geboren in september 2014. Het is een kruising tussen een shih tzu, maltezer en chihuahua. Het is een vrolijk beestje met zijn drukke, maar ook rustige momenten en een ontzettende knuffelkont. De kinderen zijn dol op hem, en andersom ook. We gaan dagelijks met hem buiten wandelen en binnen spelen en knuffelen de kinderen (onder begeleiding) met hem. De kinderen nemen hem helemaal mee in het spel, zo wordt hij regelmatig 'voorgelezen' door de kinderen en ook de kookkunsten uit het kinderkeukentje worden graag aan hem geshowd.

 

Over Loekie

Loekie is onze 'adoptiekitten'. Hij kwam vrij onverwachts, maar hoort er nu helemaal bij! De kinderen spelen graag met hem en komen hem graag knuffelen. Ook wordt hij regelmatig door ze verwend met lekkere kattensnoepjes. Hij zorgt voor veel grappige momentjes in de opvang.

 

De huisdieren horen er helemaal bij in de opvang, maar zijn alleen onder toezicht samen met de kinderen. Ze hebben ook plekjes die voor hen alleen zijn. Zo kan Chubby in de bench of in de keuken en heeft Loekie boven een kamer waar hij zich kan terugtrekken.

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden:

 

Maandag: 07.30 - 19.00

Dinsdag 07.30 - 19.00

Woensdag : 07.30 - 19.00

Donderdag: 07.30 - 19.00

Vrijdag: 07.30 - 19.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Andere tijden in overleg mogelijk