Visie

 

Als gastouder heb ik er bewust voor gekozen om opvang te bieden aan kinderen van 0-4 jaar. Door de kleinschaligheid kan ik ieder kind veel persoonlijke aandacht geven en het kind begeleiden in zijn behoeftes en ontwikkeling. Voorop staat dat het kind zich prettig voelt bij de Vrolijke Snoetjes. Dit creƫer ik door het bieden van een veilige, warme en liefdevolle omgeving.

 

De kinderen begeleid, stimuleer en volg ik hun ontwikkeling. Dit zal ik doen door middel van een positieve stimulatie en motivatie. Daarnaast zullen er voldoende spel- en speelmogelijkheden zijn bij de Vrolijke Snoetjes, waardoor de ontwikkeling op allerlei verschillende gebieden kan worden gestimuleerd. Het kind mag hier lekker kind zijn en spelen, ontdekken en ontwikkelen op zijne eigen tempo.

 

Om kinderen veiligheid en structuur te bieden, wordt er gebruik gemaakt van een dagritme met vaste eet-/speel-/verzorgingsmomenten. Hier zal zoveel mogelijk aan orden vastgehouden om kinderen duidelijkheid te geven.

 

Hondje Chubby en katje Loekie, spelen een belangrijke rol in de opvang. De kinderen spelen, knuffelen en zorgen onder begeleiding voor de dieren. Ze hebben een positief effect op de kinderen. Ze geven een gevoel van geborgenheid en rust en geven veel plezier. Daarnaast is het spelen en wandelen met Chubby uiteraard een leuke manier van bewegen!

 

Een goed contact met de ouders stel ik erg op prijs en ik hecht veel waarde aan dit contact. Door een goede samenwerking en afstemming, hoop ik een aanvulling te kunnen zijn op de opvoeding van thuis.

 

 

 

 

 

Openingstijden:

 

Maandag: 07.30 - 19.00

Dinsdag 07.30 - 19.00

Woensdag : 07.30 - 19.00

Donderdag: 07.30 - 19.00

Vrijdag: 07.30 - 19.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

 

Andere tijden in overleg mogelijk