Mijn naam is Chantal Luijendijk-Martens en ik ben sinds januari 2016 eigenaresse van Kinderopvang Vrolijke Snoetjes. Sinds oktober 2014 woon ik samen met Jeroen in Zwammerdam. Samen hebben we een dochter Anouk (geboren 02-2021) en zoon Lucas (geboren 08-2022). Ook woont onze kat Loekie bij ons.


Oorspronkelijk kom ik uit Limburg en tijdens mijn opleiding voor pedagogisch medewerker kinderopvang heb ik 4 jaar in Eindhoven gewoond. In 2014 ben ik succesvol gediplomeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan binnen allerlei leeftijdsgroepen in de kinderopvang. Daarnaast ben ik op buitenlandstage geweest naar Zuid-Afrika, waar ik heb gewerkt in verschillende kinderdagverblijven in de townships.  


De kinderen hebben bij mij altijd op nummer één gestaan. Dat is ook een van de redenen waarom ik mijn eigen kinderopvang aan huis ben gestart: veel persoonlijke aandacht voor elk individu. Ik wil kunnen inspelen op de wensen en behoeften van het kind en de ouders en hierbij biedt een kleinschalige en huiselijke omgeving voor mij de ideale oplossing.


Huisdieren

Loekie


Loekie gaat graag z'n eigen gang en is veel buiten te vinden of slaapt binnen lekker in zijn mandje. De kinderen vinden zijn aanwezigheid erg leuk en mogen hem af en toe verwennen met een lekker snoepje.