Even voorstellen

Mijn naam is Chantal Martens en ik ben sinds januari 2016 eigenaresse van Kinderopvang Vrolijke Snoetjes. Sinds oktober 2014 woon ik samen met Jeroen in Zwammerdam. Ook wonen ons hondje Chubby en kat Loekie bij ons. 


Oorspronkelijk kom ik uit Limburg en tijdens mijn opleiding voor pedagogisch medewerker kinderopvang heb ik 4 jaar in Eindhoven gewoond. In 2014 ben ik succesvol gediplomeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan binnen allerlei leeftijdsgroepen in de kinderopvang. Daarnaast ben ik op buitenlandstage geweest naar Zuid-Afrika, waar ik heb gewerkt in verschillende kinderdagverblijven in de townships.  


De kinderen hebben bij mij altijd op nummer één gestaan. Dat is ook een van de redenen waarom ik mijn eigen kinderopvang aan huis ben gestart: veel persoonlijke aandacht voor elk individu. Ik wil kunnen inspelen op de wensen en behoeften van het kind en de ouders en hierbij biedt een kleinschalige en huiselijke omgeving voor mij de ideale oplossing.


Huisdieren

Chubby


Chubby  is een vrolijk beestje met zijn drukke, maar ook rustige momenten en een ontzettende knuffelkont. De kinderen zijn dol op hem, en andersom ook. We gaan dagelijks met hem buiten wandelen en binnen spelen en knuffelen de kinderen (onder begeleiding) met hem.

Loekie


Loekie gaat graag z'n eigen gang en is veel buiten te vinden of slaapt binnen lekker in zijn mandje. De kinderen vinden zijn aanwezigheid erg leuk en mogen hem af en toe verwennen met een lekker snoepje.

Telefoonnummer

3200661428

LRKP-Nummer

KVK-Nummer

67318061

E-mail

Dr. Schreuderstraat 85

2471 PR Zwammerdam

Volg ons ook op Facebook!

Adres

Copyright Vrolijke Snoetjes © Alle rechten voorbehouden