Het uurtarief voor 2023 bij Kinderopvang Vrolijke Snoetjes bedraagt €6,30 per uur. Dit is inclusief fruit, brood, beleg, drinken en tussendoortjes. Ook luiers en billendoekjes zijn inclusief. Flesvoeding dient zelf meegenomen te worden


Naast de kosten voor de opvang betaalt u ook maandelijks kosten voor dienstverlening aan het gastouderbureau. Kinderopvang Vrolijke Snoetjes is aangesloten bij Gastouderbureau Junis (de huidige tarieven zijn terug te vinden op hun website).
Kinderopvangtoeslag

Neem voor meer informatie hierover contact op met  Gastouderbureau Junis. Zij kunnen zorgen voor een kostenberekening op maat.


Waarschijnlijk kom je als ouder in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Dankzij deze tegemoetkoming vallen de netto kosten voor kinderopvang aanzienlijk gunstiger uit.

Kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de belastingdienst: www.toeslagen.nl of via het telefoonnummer van de belastingdienst: 0800-0543


Belangrijk: Je kunt de kinderopvangtoeslag slechts aanvragen met terugwerkende kracht van 3 maanden. Je kunt met de definitieve plaatsbevestiging van het gastouderbureau de kinderopvangtoeslag aanvragen.


Bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag geldt dat je vooraf een voorlopige maandelijkse kinderopvangtoeslag ontvangt, waarbij wordt gerekend met het maximum fiscaal uurtarief. Eventuele wijzigingen in de opvanguren dien je zelf door te geven.